Jag bloggar fast jag är för trött för att tänka

12.09.2018 kl. 20:41

 

Tre dagar av ordentliga studier bakom oss, och oj.

Nyckelordet är intensivt.

Vi har vår egna lilla källare i Academill där vi stänger in oss mellan 9-17.

Vid flera tillfällen har vi fått höra att vi typ inte kommer ha tid att ha ett normalt liv i år. Att kraven är höga, vi förväntas spotta ut idéer på löpande band, prestera, ta kritik, göra om och göra rätt.

Men å andra sidan så vet jag inte när jag senast lyckats upprätthålla koncentrationen under en föreläsning i mera än 10 minuter i sträck. Här lyssnar jag utan problem i två timmar, eftersom det faktiskt intresserar.

Men det är också skrämmande att vara i en ny stad, där alla andra har kontakter och vi knappt känner någon. När vi ska hitta någon att intervjua har vi ingen lokal lågstadiekompis exbästis som vi kan kontakta via facebook.

Hittils har jag varit helt slut när jag kommer hem. Helt mos i hjärnan. Fastän vi knappt gjort annat än suttit och lyssnat.

Men jag är så otroligt ivrig för att få lära mig att skriva, att göra radio och tv.

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

23-årig Åbobo som för tillfället tillbringar ett år i Vasa som mediestuderande vid ÅA.

Annars studerar jag genusvetenskap.

Gillar feminism, katter och tv-spel.

Tycker också om att resa och fotografera, helst kombinerat.

Min förra blogg hetter womanofnoimportance.