Söndag

18.11.2018 kl. 21:50

 

Försöker fokusera på genusstudier men märker att min koncentrationsförmåga har krupit ner mot noll. Jag kan bara lyssna på nätföreläsningen en minut i taget innan mina tankar vandrat iväg. Är löjligt långt efter i deadlinen eftersom jag försökt göra uppgiften i dagar, men helt enkelt bara aldrig fått det gjort.

 

I fredags hade jag och Victoria lyckats sätta på oss nästan identiska outfits. Det ledde till så många kommentarer och frågor att vi tillslut skrev en FAQ-lapp som vi tejpade upp vid skrivbordet.

 

I går turistade jag och Natte lite i Helsingfors, bara för att vädret var så vackert och jag insåg att trots att jag varit i staden hundratals gånger har jag aldrig behandlat det som en turiststad. Jag både älskar och hatar Helsingfors, och mina känslor kan gå från det ena till det andra på en sekund.

Gillar stenbyggnaderna men hatar folkmängden. Gillar att man kan gå vilse men hatar hur långt bort allting är. Allt är för dyrt men också lite mera intensivt. Trivs bra men hoppas ändå att jag aldrig, aldrig kommer tvingas bo här.

 

 

Nästa vecka kommer bli intensiv. Har flera intervjuer inbokade och så kommer vi få pröva både på webbande och layout.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

23-årig Åbobo som för tillfället tillbringar ett år i Vasa som mediestuderande vid ÅA.

Annars studerar jag genusvetenskap.

Gillar feminism, katter och tv-spel.

Tycker också om att resa och fotografera, helst kombinerat.

Min förra blogg hetter womanofnoimportance.