Bloggnisch

18.11.2018 kl. 16:06

 

Jag har funderat lite på min blogg. Och vad jag bloggar om. Min förra blogg (womanofnoimportance) var väldigt uttalat en feministisk blogg. Vilket hade både för- och nackdelar. Dels älskar jag att blogga om feminism, men å andra sidan känns trycket för stort. Att enbart producera (vettiga) texter om feminism tar helt enkelt alldeles för mycket tid.

En blandning skulle kanske fungera bra. Både privatliv och feminism?

Så, jag antar att det här är jag som berättar att jag kommer försöka börja blogga om feminism igen.

Ifall någon har en idé om vilka feministiska ämnen de vill läsa om, lämna gärna en kommentar. Har man inga idéer får man gärna lämna en kommentar i alla fall.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

23-årig Åbobo som för tillfället tillbringar ett år i Vasa som mediestuderande vid ÅA.

Annars studerar jag genusvetenskap.

Gillar feminism, katter och tv-spel.

Tycker också om att resa och fotografera, helst kombinerat.

Min förra blogg hetter womanofnoimportance.